Deși până acum am văzut doar reclame în care Samsung făcea mișto de Apple și de fanii lor. Aceste reclame nu prea evidențiază puterea unui telefon pentru că sunt prezentate doar una sau două din funcțiile cu care vine.

Galaxy Note 2

Samsung a scos acum o altfel de reclamă, o reclamă în care sunt prezentate funcțiile lui Galaxy Note 2. O reclamă care vă aduce aminte ce poate să facă acest telefon extraordinar.

Ce părere aveți de această reclamă ?

PC GARAGE

2 COMENTARII

  1. pot spune ca e grozav smartphonul dar nu e pentru toata lumea. am fost ieri la voda si l-am butonat! Frate e cool! Ce pot sa zic…ecranul ala e adevarat rau…numai ca eu nu am mainile prea mari iar personal imi este un pic cam incomod sa il butonez cu o singura mana. In rest mi-a placut faza aia cu S Penul care vede tot folderul de fotografii fara sa il deschizi…asta sa verifici daca ce cauti e chiar acolo…apoi mi-a mai placut ca tot cu S Penul poti apasa pe el si poti modifica culoriile cu care scrii sau desenezi (Color Piker); imi place ca poti scrie foarte repede pe el…dar repet cu 2 maini! Au imbunatatit foarte mult aplicatiile pentru S Pen fata de predecesorul lui; de prima data am zis ca S Penul va fi o chestie gen “this is kind’a of magic”! Ah si mai avea o chestie misto….daca cumva S Penul este uitat sau pierdut telefonul te atentioneaza instant ca vezi ca ai “uitat pe cineva”:) Mai merita…dar pe gagici chiar nu le vad cu asta in mana…sau…poate ma insel:)

    • Problema asta cu marimea eu am simtit-o si cu primul Note, parea cam incomod cu o singura mana, dar pe parcurs m-am obisnuit. Note 2 este cu adevarat excelent si are foarte multe aplicatii si functii foarte misto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.