Update-ul Android 4.3 pentru Galaxy S3 și Note 2 cred că este cel mai discutat subiect. Promisiuni ca aceste două telefoane să primească actulizarea la ultima versiune Android există încă de acum două luni, dar până acum nici unul dintre ele nu l-au primit. Câteva rapoarte arată că Samsung și-a făcut timp și se pregătesc serios pentru un update la Android 4.3 pentru S3 și Note 2.

Primul care va primi acest update este, cum era de așteptat, Samsung Galaxy S4, fiind și ultimul telefon de top al companiei. Luna Octombrie va fi luna când Galaxy S4 va primi actualizarea la Android 4.3 și se pare că și suportul pentru smartwatch-ul Galaxy Gear.

Câteva indicii arată că Samsung deja s-a apucat să testeze ultima versiune de Android Jelly Bean pentru S3 și Note 2, dar update-ul propriu zis este oricum la câteva săptămâni de lansarea oficială.

În consecință, sfâșitul lunii Noiembrie se pare că va fi momentul în care Galaxy S3 va primi update la Android 4.3 Jelly Bean, iar pentru Note 2 ar putea să așteptăm chiar începutul lunii Decembrie.

sursa/via
PC GARAGE

5 COMENTARII

  1. Ai dreptate Razvan, e normal Note 3 sa aiba exclusivitate, dar totusi Note 2 e un model mai nou decat S3, era normal sa primeasca inainte update-ul 4.3 sau cel putin odata cu S3.Probabil la Note2 e mai mult de lucrat datorita S-penului fata de S3. Deocamdata nu avem ce sa facem, decat sa asteptam.
    Felicitari gadget24.ro pentru articol.

    • Mulțumesc Cristi. Nu cred că e neapărat din cauza S-penului, fiindcă Note 3 o să vină cu Android 4.3 stock, deci teoretic OS-ul e optimizat pentru Note.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.