Google Play se află în fața unui nou update care duce aplicația la versiunea 5.1. Actualizarea este disponibilă pentru toate dispozitivele cu Android, iar într-o postare pe Google+, Krill Grouchnikov anunță și câteva dintre noutățile pe care Google Play le va avea.

Prima schimbare notabilă este apariția unei noi pagini numite My Account. De aici veți putea foarte ușor să adăugați noi cărți de credit, să cumpărați credit Google Play sau să atașați un cont PayPal. De asemenea, vă puteți verifica toate achizițiile făcute pe Google Play inclusiv dispozitive. Este un mod ușor de a verifica toată activitatea voastră de pe Google Play.

Google Play 5.1

Vor apărea și modificări la nivel vizual, astfel că partea de navigare de sus a fost mărită și intreg panoul va fi glisabil. Au fost făcute îmbunătățiri și la partea de scroll și performanță a aplicației.

Pentru a verifica dacă aveți actualizarea disponibilă pe telefonul vostru, intrați în Google Play, mergeți la Settings și faceți tap pe numărul versiunii. Dacă noua versiune 5.1 este disponibilă o să aveți posibilitatea să o instalați.

Pentru cei nerăbdători puteți descărca fișieru .apk de aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.