HTC One Mini a fost anunţat oficial de către producătorul taiwanez şi astfel toate zvonurile care au apărut despre el se opresc aici. HTC One Mini împărtăşeşte designul şi multe din funcţiile fratelui mai mare HTC One, astfel putem vorbi despre carcasa de aluminiu, de tehnologia BoomSound şi de cele două difuzoare stereo din faţă.

HTC One Mini are un display de 4.3 inch şi o rezoluţie 720p ce rezultă într-o densitate de 341 de pixeli/inch. Ecranul este unul S-LCD2 şi este protejat împotriva zgârieturilor de Gorilla Glass 3.

Procesorul de pe One Mini este unul Snapdragon 400, un dual-core de 1.4 GHz Krait 300, în timp ce procesorul grafic este un Adreno 305. HTC One Mini benficiază de 1 GB memorie RAM şi 16 GB memorie de stocare. Din păcate nu există slot de card microSD pentru extinderea memoriei.

HTC One Mini

HTC One Mini rulează cu Android 4.2.2 Jelly Bean şi are interfaţa HTC Sense 5. De asemeanea smartphone-ul vine cu funcţiile BlinkFeed şi tehnologia Beats Audio.

Ca şi cameră, HTC One Mini are aceeaşi cameră UltraPixel de 4 MP capabilă de filmare video 1080p. Ce lipseşte este doar stabilizatorul optic de imagine, în rest beneficiaţi de aceleaşi funcţii de pe HTC One. Camera frontală este de 1.6 MP şi are senzorul BSI care o ajută să filmeze 720p.

Bateria care pune telefonul în funcţiune este una Li-Polymer de 1800 mAh şi potrivit producătorului ţine până la 13.2 ore în convoribiri 3G şi până la 692 de ore în stand-by 3G.

HTC One Mini va disponibil în culorile Glacial Silver şi Stealth Black pe anumite pieţe selectate începând cu luna August şi la un preţ estimativ de 449 €. Abia din luna Septembrie vom avea o disponibilitate globală a telefonului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.