De ce avem nevoie de o imprimanta ?Parerea mea este una simpla, si anume te scapa de drumul pe care il faci pana la cel mai apropiat xerox sau la un prieten care are.

Astazi cam toata lumea are o imprimanta acasa, desi cand au aparut aveau preturi ridicate.Cum tehnologia ne-a ajuns din spate si ne-a si depasit, astazi avem imprimantele multifunctionale.

Imprimanta multifunctionala inglobeaza intr-un singur aparat mai multe functii, un 3 in 1.Aceasta contine functia de baza imprimanta si inca 2 functii : scanner si copiator.De acum incolo totul este simplu, scanati, copiati documente si le imprimati.Modul de utilizare este usor si se invata rapid.

Daca aveti de gand sa va achizitionati o astfel de imprimanta, cel mai simplu mod este sa vizitati situl www.evomag.ro.Aici veti gasi o gama larga de produse, printre care si imprimante multifunctionale.Aveti de ales dintre modelele HP, Epson, Canon, Lexmark si multe altele.Cand alegeti o imprimanta primul lucru pe care ar trebui sa il luati in seama este pentru ce anume vreti sa o folositi.Daca doriti sa o folositi la un birou va propun un HP PRO 8500A, care are si wireless ceea ce usureaza munca la birou.Imprimanta mai are si functia de fax, foarte utila atunci cand doriti sa trimiteti imediat documentele prin fax.

Pentru acasa va propun urmatoare imprimanta HP Deskjet 2500.

O imprimanta usor de folosit, cu un design placut si un timp de raspundere foarte bun, iar cartusul se poate reincarca usor.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.