Astăzi este ziua lansării noului sistem de operare iOS 6. Mai jos veți găsi informații despre compatibilitate și ce aduce nou acest sistem nou.

Dispozitivele care sunt suportate și care vor primi acest update

  • iPhone 3GS
  • iPhone 4 și 4S
  • iPod Touch generația 4
  • iPad 2
  • The New iPad

Ce aduce nou iOS 6 ?

Maps – Apple a dezvăluit aplicații Maps noi, lăsând la o parte partenriatul cu Google, în favoarea celor de la TomTom. Noua aplicație va avea imagini 3D și instruncțiuni pas cu pas.

Siri – Asistentul personal de la Apple primește update pe iOS 6 si este capabil să citească rezultate din sport, să facă o rezervare, să lanseze o aplicație sau să facă update pe Facebook și Twitter.

Facebook și Twitter – O mai bună integrare a acestor două mari rețele sociale, astfel că de acum puteți să dați Like sau Tweet de aproape oriunde în iOS 6.

Do not disturb – O funcție nouă care poate fi găsită în Setări la secțiune Notificări și care poate fi activată pentru a pune pe silent dispozitivul iOS 6 și a opri ecranul să se aprindă într-un interval orar setat, de exemplu când dormiți.

Când puteți face update la iOS 6 ?

iOS 5 a introdus update-uri OTA ( over the air ), astfel că dispozitivul vă va atenționa când va fi disponibil sau puteți să o faceți manual din Setări, căutând după update-uri noi. Atenție când vreți să faceți update, ar trebui ca să aveți cel puțin 50% din baterie pentru a nu avea probleme.

 

PC GARAGE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.