Am văzut un teaser despre LG G2 Mini și despre debutul său la MWC, dar se pare că cei de la LG Olanda au fost nerăbdatori și au prezentat detaliile despre telefon înainte ca acesta să fie anunțat.

G2 Mini

LG G2 Mini va fi disponibil în două variante de procesor, unul cu Snapdragon 400 și unul cu NVidia Tegra 4i. Ambele variante de procesor vor fi quad core la 1.2 GHz, iar memoria RAM de 1 GB. LG G2 Mini se va bucura și de o variantă cu dual sim.

Display-ul este unul qHD de 4.7 inch și rezoluție 540×960 pixeli. Memoria internă de 8 GB va putea fi extinsă cu un card microSD. Telefonul va rula out of the box cu Android 4.4 KitKat și va avea interfața LG Optimus UI.

Designul este păstrat de la fratele mai mai mare și pe spate va avea o cameră de 8 MP cu bliț led. Bateria va fi una de 2440 mAh și va putea fi scoasă afară.

LG G2 Mini va fi disponibil începând cu luna Martie și Rusia va fi prima țară care-l va primi, iar restul regiunilor îl vor avea începând cu luna Aprilie. Culorile în care acesta va putea fi achiziționat sunt negru, alb, roșu sau champagne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.