LG G3 a început să primească update-ul Android 5.0 Lollipop în Europa. Anunțul că G3 primește actualizarea Android 5.0 a apărut încă de luna trecută, chiar și înainte ca Google să-și actualizeze propriile dispozitive Nexus.

Actualizarea are 522MB, se face OTA (over the air) și aduce toate bunătățile introduse în noul sistem de operare: aplicații de sistem inspirate din Material Design, Smart Lock, multitasking îmbunătățit si multe altele pe care trebuie să le descoperiți voi.

Inițial, LG a a făcut disponibil update-ul la Android 5.0 doar în Korea, dar acum după doar o lună actualizarea apare și în alte regiuni de pe glob. LG a fost cam codașă la lansat update-uri pentru dispozitivele lor, dar iată că acum au reușit să fie primii, înaintea celor de la Samsung care abia și-au anunțat update-ul la Lollipop pentru Samsung Galaxy S5.

LG G3 Lollipop Romania se află și ea pe lista cu țările care primesc update la Android 5.0 pentru LG G3, deci merită să verificați dacă nu cumva aveți deja disponibilă actualizarea.

PC GARAGE
Articolul precedentGoogle Play 5.1.11 aduce pagina My Account
Articolul următor4 alternative la Pirate Bay
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.