Microsoft a anunţat într-o conferinţă de presă noua versiune din suita Office, Office 2013, cunoscută şi sub numele de Office 15. Această nouă versiune este disponibilă pentru public şi poate fi descărcată.

Office 2013 este optiomizat pentru dispozitivele cu touchscreen, cât şi pentru calculatoarele desktop. Are o interfaţă Metro şi vine cu foarte multe funcţii noi. Este cunoscută sub numele de Office 365 Consumer Preview.

 Office 365 Consumer Preview suportă doar Windows 7 şi Windows 8, ca sisteme de operare pe care rulează. Utilizatorii cu sisteme de operare mai vechi nu vor putea instala această versiune.

Această variantă de Office este disponbilă în mai multe versiuni : Office 365 Home Premium, Office 365 Small Business Premium, Office 365 ProPlus, and Office 365 Enterprise. Cea mai bună variantă pentru utilizatorii obişnuiţi, care folosesc office acasă, este versiunea Office 365 Home Premium. Această versiune include Word, Powerpoint, Excel, OneNote, Access, Outlook şi Publisher. Microsoft oferă pentru acest pachet 7 GB spaţiu pe SkyDrive pentru a vă putea salva documentele în cloud şi să le puteţi accesa de oriunde.

Trebuie să ştiţi că acest Office se poate instala lângă celelalte programe Office pe care le aveţi instalate. Asta înseamnă că, dacă foloşiţi în prezent Office 2003, Office 2007 sau Office 2010, puteţi instala liniştiţi Office 365 fară a dezinstala una din versiunele anterioare.

Înainte de a descărca acestă versiune verificaţi cerinţele necesare.

# Procesor : 1 Ghz sau mai mare, x86/x64

# Memorie Ram : 1 GB RAM (32-bit), 2GB RAM (64-bit)

# Hard disk : 3.5 GB free disk space

# Sistem de operare : Windows 7 şi Windows 8 (oricare din versiunile 32-bit sau 64-bit)

# Grafică : placă video cu accelerare hardware şi DirectX 10, rezoluţie 1024 x 576

 Descarcă Office 365 Consumer Preview

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.