Microsoft a anunţat astăzi noul Nokia X2, succesorul telefonului X care a fost iniţial lansat de către Nokia.

Nokia X2 este un telefon ieftin cu Android, având preţul de doar 99€. Pe lângă preţul mic, X2 aduce un display de 4.3 inch cu Nokia Glance, memorie internă care poate fi extinsă cu card microSD, suport pentru dual-sim şi servicii şi aplicaţii de la Microsoft.

Telefonul vine cu un buton nou home, care apăsat va aduce totdeauna ecranul principal înapoi. La Nokia X acest buton lipseşte şi este un adevărat coşmar să revii la ecranul de start, fiindcă trebuie să treci prin toate aplicaţiile deschise. Nu lipseşte însă butonul back care la apăsare mai lungă deschide un manager de aplicaţii, de un puteţi foarte uşor să închideţi sau să treceţi de la o aplicaţie la alta.

La ecranul LCD de 4.3 inch se adaugă o cameră de 5 MP, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie internă (poate fi exstinsă cu card microSD) şi bineînţeles procesorul dual-core Snapdragon 200 de 1.2 GHz.

Din moment ce Nokia X2 a fost lansat de către Microsft, acesta vine cu câteva aplicaţii şi servicii preinstalate, printre care Skype, OneDrive, Outlook şi câteva jocuri Xbox.

Mai multe detalii despre telefon şi funcţiile lui puteţi vizita pagina oficială.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.