Cu toții suntem deja obișnuiți cu interfața adminului din WordPress care nu s-a mai schimbat de multă vreme. Echipa care se ocupă de interfața adminul au prezentat o idee nouă despre cum ar putea fi schimbată cunoscuta interfață. Această idee a fost prezentată sub forma unui plugin numit MP6. Scopul pluginului MP6 este acela de a schimba interfața utilizatorului, simplificând-o. Trebuie să vă spun că acest plugin se află încă în dezvoltare și în momentul de față o să vedeți schimbări la nivel de design și culoare. Pe partea de funcții, nu s-a schimbat nimic, totul a rămas la fel.

Dacă vreți să încercați acest plugin pe blogul vostru, atunci primul lucru e să instalați și activați pluginul MP6. Eu deja îl folosesc de ceva vreme și sunt mulțumit de această schimbare. Îmi doream de mult o altă interfață.

Primul lucru pe care o să-l remarcați este culoarea închisă care este folosită pentru meniul din stânga și pentru meniul de navigare. Icoanele folosite acum în meniu sunt plate.

MP6

Taburile active acum sunt semnalate cu culoarea albastru față de gri închis, iar elementele peste care s-a făcut hover sunt semnalate și ele tot cu culoarea albastru față de portocaliu cum era înainte. Fontul folosit se numește Open Sans și împreună cu combinația asta de culori dau un aer mai modern interfeței.

MP6 Culori

Vă repet, MP6 este încă în dezvoltare și s-ar putea ca în timp să obervați și alte schimbări. Eu până în momentul de față nu am observat alte schimbări și sper ca pe viitor ca această interfață să fie implementată ca default în WordPress.

Voi ce părere aveți despre acest plugin MP6 și cum vi se pare această schimbare de interfață ?

PC GARAGE
Articolul precedentAsus MeMo Pad 7” – Review
Articolul următorJocurile din Google Play colecteaza date despre utilizatori
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.