Allview a mai lansat recent încă un telefon nou, de această dată un smartphone cu un ecran generos de 5.3 inch, P5 Qmax, fiind telefonul cu cel mai mare display al lor. Compania susține că e combinația perfectă între un telefon și o tabletă, dar asta ramâne de văzut fiind că eu cred că totuși e prea mare pentru un telefon și prea mic pentru o tabletă.

P5 Qmax

Designul lui P5 Qmax nu este unul rău, chiar arată bine și este destul de plăcut. Ecranul mare de 5.3 inch și grosimea de doar 9.9 mm îl fac un telefon atrăgător. Rezoluția display-ului este de doar 960×540 pixeli, puțin cam mică raportată la mărimea lui. Oricum ramâne un ecran perfect pentru a vizualiza filme în HD.

P5 Qmax vine echipat cu un procesor quad-core de 1.2 GHz, memorie RAM 1 GB și rulează cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Camera sa este de 8 megapixeli, model OV8830 și oferă funcții precum HDR, Timelapse, Fotografiere continuă, plus că filmează HD.

P5 Qmax excelează și la capitolul baterie, având una de 3000 mAh care oferă o autonomie în timpul convorbirii de 480 de minute, iar în standby poate sta până la 400 de ore.

P5 Qmax poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii Iunie. Mai multe informatii despre noul produs gasiti pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.