Home Blogging Worpress Themes Plixus, tema WordPress gratuita

Plixus, tema WordPress gratuita

4
Plixus, tema WordPress gratuita

Vreau să vă prezint astăzi o temă WordPress gratuită pe care am găsit-o și care vreau să o împart cu voi. Tema se numește Plixus, este o temă simplă, dar în același timp oferă și un aer profesionist. Plixus poate fi folosită pentru un portofoliu sau un blog. Designul său este unul minimalist, este compatibilă cu ultima versiune WordPress și are un slider jQuery mișto pe homepage. Din meniul temei puteți să vă jucati prin toate funcțiile pe care tema le oferă.

Caracteristicile temei Plixus :

[ul][li icon=”icon-double-angle-right”]Pagină de opțiuni[/li][/ul][ul][li icon=”icon-double-angle-right”]Compatibilă cu WordPress 3.2.2 (meniuri și imagini featured)[/li][/ul][ul][li icon=”icon-double-angle-right”]PrettyPhoto – jQuery lightbox[/li][/ul][ul][li icon=”icon-double-angle-right”]jQuery Filter Portfolio[/li][/ul][ul][li icon=”icon-double-angle-right”]Custom post types[/li][/ul][ul][li icon=”icon-double-angle-right”]Template-uri pentru pagini[/li][/ul][ul][li icon=”icon-double-angle-right”]Google Analytics integrat[/li][/ul][ul][li icon=”icon-double-angle-right”]Fonturi cufon[/li][/ul]

[box type=”info” title=”Nota” message=”Nu ștergeți linkul din footer. Dacă vreți să folosiți tema într-un proiect comercial, atunci contactați autorul.”]

Plixus WordPress theme

 

Puteți descărca gratuit tema de aici, iar pentru un preview intrați aici.

 

4 COMMENTS

    • Se mai găsesc, mai rar, dar se găsesc. O să mai urmeze articole de genul, mai am ceva teme faine pe care o să le postez.

      • Abia astept. Ma bate gandul sa imi schimb tema, singura problema este ca am folosit foarte mult functiile din tema curenta, Canvas si la schimbarea temei pierd butoanele, liniile si tot ce am mai bagat din tema in articole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.