Power Clean este o aplicație nouă pentru Android care te ajută să eliberezi spațiu de stocare din telefon sau tabletă. Sunt sigur că v-ați bătut de această problemă și ați instalat o aplicație care să vă ajute în acest sens. Power Clean este o aplicație light, instalarea ei ocupă doar 1.4 MB, dar promite să fie la fel de puternică și folositoare în a elibera spațiu de stocare și memorie, plus va îmbunătăți performanța în general pentru tabletă sau telefon.

Nu puteți să verificați fiecare aplicație și fișier manual, dar aplicația o va face pentru voi și va șterge toate fișierele junk, cache, fișierele reziduale și orice altceva care vă încetinește dispozitivului. Puteți selecta să ștergeți istoricul din browser sau conținutul din clipboard și ștergerea aplicațiilor malițioase pe care le-ați instalat din greșeală. Aplicația Power Clean poate să curețe și aplicații care rulează în background, dar care ar putea să vă afecteze performanța telefonului sau tabletei.

Power Clean poate fi folosit și ca manager de aplicații, cu ajutorul ei puteți să dezinstalați mai multe aplicații deodată, să dezinstalați aplicații care au venit pre-instalate pe dispozitiv și pe care nu le folosiți. Vă ajută să mutați aplicațiile din memoria internă pe cardul SD, ceea ce vă ajută să salvați spațiu.

Aplicația va afișa mai multe informații despre dispozitiv, de ce acesta se încălzește sau ce aplicații solicită mult bateria.

Dezvoltatorul aplicației Power Clean spune că este 100% gratuită și fără reclame. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play Store.

PC GARAGE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.