Foarte multă lume utilizează browserul Google Chrome ca şi browser default. Este un browser rapid şi stabil. Există utilizatori, printre care şi eu, care au probleme cu pluginul Flash în Chrome. Prea puţin probabil să fie o eroare a celor de la Google, mai degrabă a celor de la Adobe, care au tot avut probleme de securitate la mai multe aplicaţii ale lor. Aceasta nu este o problemă de securitate, ci este o simplă problemă care face pluginul să dea crash-uri şi să facă ca browserul să fie instabil.

Când această problemă apare, pagina de internet se blochează şi apare un mesaj sub bara de naviagare, “Shockwave Flash has crashed”. Există o rezolvare rapidă a acestei probleme şi nu este foarte greu de realizat.

Shockwave Flash has crashed.

Vă voi arăta cum puteţi să rezolvaţi această problemă. Pentru început deschideţi browserul şi în bara de adresă tastaţi :  chrome://plugins. Vi se va deschide o pagină unde sunt afişate toate pluginurile instalate. Căutaţi pluginul Flash, iar aici trebuie să fiţi atenti. Dacă există mai multe variante instalate, atunci de aici este problema. În dreapta sus aveţi butonul + Details, click ca să deschideţi.

După ce aţi dat ‘+’ o să aveţi ca şi în imaginea de mai sus. În cazul meu sunt 2 pluginuri flash instalate. Eu am dezactivat primul ‘PepperFlash’ şi nu am mai avut probleme. Voi încercaţi şi vedeţi cu care dintre ele dezactivate, vă rezolvaţi problema. După ce dati Disable trebuie să daţi un restart la browser pentru ca schimbările să aiba efect.

Sper că această rezolvare simplă să vă fie de folos.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.