Samsung a a lansat un video nou, de apoximativ 8 minute, în care sunt prezentate toate funcţiile lui Galaxy Note II. Video-ul ne prezintă display mare, noua opţiune multitasking şi toate aplicaţiile preinstalate care pot fi folosite cu creionul S-Pen.

Galaxy Note 2

În primul rând veţi observa funcţiile noi ale Galeriei, care au fost adăugate pentru a scoate în evidenţă ecranul mare. Aveţi două moduri de noi de a vizualiza pozele şi puteţi crea foldere si face drag and drop între poze.

Următorul lucru este să învăţaţi toate lucrurile pe care le puteţi face cu S-Penul. Puteţi vizualiza toate pozele dintr-un folder, sau previzualiza un video doar punând stiloul deasupra. De asemenea puteti pune stiloul deasupra unei intrări din calendar şi vedea detalii fară a o deschide, sau puneţi deasupra unui email pentru a vedea conţinutul.

Samsung a adăugat de asemenea si opţiunea de multitasking alături de un tray care poate fi amplasat oriunde pe ecran. Puteţi avea deschide 2 aplicaţii simultan pe ecran şi puteţi copia de pe una pe alta. Abilitatea de a rula video-uri peste aplicaţii a fost adusă de la Galaxy S III.

Una din ultimele funcţii pe care le oferă Galaxy Note II, este că te lasă să deschizi o fereastră pe ecran unde poti desena un simbol sau scrie un text, apoi depinzând de aplicaţia care a fost ataşată acelui simbol, telefonul va deschide aplicaţia respectivă.

Vedeţi toate funcţiile în acţiune în video-ul de mai jos.

sursa
PC GARAGE
Articolul precedentIntra in clubul Quick cu iPhone 5
Articolul următorHTC One X si One S primesc Jelly Bean in aceasta luna
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.