Toată lumea vorbește doar despre Samsung Galaxy S4, dar se pare că Samsung pregătește o variantă îmbunătățită a lui Samsung Galaxy S3 pentru care a lucrat mult în ultima perioadă. Compania dorește să mai scoată ceva profit de pe urma celui mai bun telefon al lor și pregătesc o variantă mai bună.

Această mișcare nu este ceva nou pentru Samsung, pentru că în trecut am mai asistat la lansari de modele îmbunătățite ale unor telefoane și cele mai bune exemple ar fi Samsung Galaxy S Advance sau Galaxy S2 Plus. În această vară am putea vedea același lucru și pentru Samsung Galaxy S3.

Aceste informații au fost postate pe Twitter de un jurnalist popular, Eldar Murtazin, care a mai postat în trecut și alte detalii care s-au dovedit a fi adevărate, deci putem trata cu seriozitate și acest anunț.

Mesajul postat este în limba rusă, dar după traducere câteva detalii par destul de ușor de sesizat. Varianta nouă a lui Samsung Galaxy S3 va apărea după lansarea lui Galaxy S4 și va avea un display mai bun (ar putea fi sau nu 1080p), la fel și o baterie mai mare. Samsung va introduce o baterie de 2400 mAh care va avea și suport pentru încărcare wireless.

Cam astea ar fi până acum detaliile despre varianta nouă a telefonului, dar Samsung Galaxy S3 Plus ar putea apărea cât de curând.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.