Cel mai mare telefon creat de Sony a fost prezentat oficial. Sony Xperia Z Ultra are un display masiv de 6.4 inch, un procesor ultra performant și are doar 6.5 mm grosime.

Sony Xperia Ultra a fost anunțat oficial, astfel că toate zvonurile din ultima vreme s-au adeverit. Telefonul, cunoscut sub numele de Togari sau Xperia ZU a fost prezentat la un eveniment Sony în Shanghai. Toate zvonurile despre acest dispozitiv au fost cât se poate de adevărate, astfel putem vorbi despre un Xperia Z Ultra cu un display LCD Full HD de 6.4 inch ce folosește tehnologia Triluminous care ajută la îmbunătățirea paletei de culori pentru imagini cât mai vii, alături de X-Reality Engine ce oferă imagini cât mai clare.

xperia-z-ultra-snapdragon

Sony Xperia Z Ultra este propulsat de noul procesor Snapdragon 800, ce dezvoltă o putere quad-core tactată la 2.2 GHz, la care se alătură și noul procesor grafic Adreno 330, împreună promițând performanțe cu adevărat noi. Xperia Z Ultra are 2 GB memorie RAM și 16 GB memerie de stocare care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Pentru ca totul să fie complet, bateria de pe Xperia Z Ultra este de 3000 mAh, o baterie foarte mare ținând cont de grosimea pe care o are telefonul, doar 6.5 milimetri. Pentru un telefon mare cum este Z Ultra, greutatea sa este una potrivită, cântărind doar 212 grame.

Sony Xperia Z Ultra are o cameră principală de 8 megapixeli cu senzor Exmor SR capabilă de video HDR și una frontală de 2 megapixeli.

Linia designului a fost păstrată de la frații Xperia Z și tableta Xperia Z, astfel că vorbim de același spate de sticlă cu ramă metalică și elemente argintii. Xperia Z Ultra este rezistent la apă și praf fiind clasificat cu normele IP55 și IP58.

Sony Xperia Z Ultra va rula cu Android 4.2 și va avea aplicațiile specifice Sony, plus alte customizări.

Sony nu a precizat un preț sau data când va fi disponibil, dar a precizat că acesta va apărea în trimestrul al treilea al acestui an și va fi disponibil în trei culori: alb, negru și mov.

PC GARAGE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.