Jocuri Android

Am cam neglijat categoria Games până acum, dar revin cu un nou tip de articol care sper să fie pe placul deţinătorilor de telefoane Android. Acest tip de articol va fi dedicat în special jocurilor de pe Android şi va conţine un top al celor mai noi şi jucate jocuri de pe platforma mobilă.

Fiind primul articol de acest gen o să încep cu un top 3 jocuri Android de pe luna Aprilie 2014. Titluri de jocuri noi am avut destule, dar în acest top încerc să le pun doar pe cele care cred eu că merită. Dacă aveţi în minte şi alte jocuri Android care ar trebui menţionate pe lângă cele deja nominalizate o puteţi face în comentarii.

[symple_box color=”red” fade_in=”false” float=”center” text_align=”left” width=””]
Info: Titlul fiecărui joc conţine link către pagina oficială de pe Google Play. Click pe titlu pentru detalii !
[/symple_box]

The Walkind Dead: Season One (Gratuit)

Fanii serialului The Walking Dead au avut un cadou perfect luna asta prin lansarea jocului pe Android. În joc veţi fii Lee Everet şi aveţi misiunea să supravieţuiţi, alături de o altă fetiţă.

The Walking Dead

Primul sezon din joc este gratuit, urmând ca celelalte sezoane să fie plătite, costul fiind 4.99$ fiecare. Jocul poate produce dependeţă, mai ales pentru fani, şi cu siguranţă o să vreţi să cheltuiţi câţiva dolari.

XCOM: Enemy Unknown (32.29 RON)

De această dată jocul nu mai este gratuit şi aveţi de plătit 32.29 RON ca să-l jucaţi. XCOM: Enemy Unknown este un joc cunoscut de pe PC şi console şi acum este disponibil şi pe Android.

Misiunea jocului este de a salva Pământul, voi fiind un lider XCOM. Trebuie să vă creaţi o bază, să vă pregătiţi soldaţii, să plănuiţi atacuri şi altele. Grafica jocului este una ridicată şi foarte apreciată de jucătorii care l-au jucat până acum.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition (29.58 RON)

Baldur’s Gate este un joc foarte cunoscut şi la fel ca şi XCOM nu este gratuit, ci trebuie plătiţi nişte bani, mai exact 29.58 RON. Este un joc RPG şi interfaţa sa a fost modificată pentru a putea fi jucat pe dispozitive touchscreen, dar rămâne totuşi destul de complicată. Este de preferat să-l jucaţi pe o tabletă sau telefon cu ecran mare.

Baldurs Gate

Jocul conţine quest-ul principal de peste 60 de ore, plus mai are încă două expansiuni în jocul original. Pe lângă acestea, în joc mai pot fi cumpărate încă alte 4 expansiuni. Dacă sunteţi un fan adevărat Baldur’s Gate atunci trebuie să scoateţi ceva bănuţi din buzunar pentru a juca jocul cu tot ce oferă.

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Acesta a fost top 3 jocuri Android din Aprilie 2014 în opinia mea şi cred că am făcut o alegere bună. Dacă mai aveţi şi alte titluri de jocuri le aştept în comentarii.

PC GARAGE
Articolul precedentAplicatia GMail primeste o noua actualizare
Articolul următorFacebook ofera solutii anti-malware gratuite
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.