Fiecare dintre noi foloseşte o extensie care blochează reclamele de pe internet, indiferent de browserul pe care îl folosim. Cea mai populară extensie folosită şi pe care am folosit-o şi eu până acum este AdBlock Plus. Extensia este disponibilă pentru toate browserele populare, Firefox, Chrome, Opera şi Internet Explorer.

De astăzi, am schimbat AdBlock Plus cu uBlock, o extensie la fel de bună când vine vorba de blocat reclame, dar mult mai eficientă când vine vorba de consumul de resurse. Am făcut această schimbare pentru că deţin un laptop nu prea performant, cu doar 512MB RAM, pe care îl mai folosesc la browsing când nu sunt acasă şi am nevoie de toate resursele. uBlock este mai eficientă decât AdBlock Plus şi asta mă ajută. Este o extensie foarte bună pentru cei care nu dispun de foarte multe resurse, dar şi pentru ceilalţi care vor un browser care să meargă mai bine şi care să nu consume foarte multe resurse.

uBlock este gratuită şi poate instalată pe mai toate browserele populare. Aveţi mai link de instalare către uBlock pentru fiecare browser.

  1. Chrome
  2. Firefox (este versiunea 0.8.7.1-dev.6)
  3. Opera
  4. Safari (funcţionează cu Safari 8 sau mai recent)

Pentru instalarea extensiei pe Firefox trebuie să descărcaţi fişierul cu extensia .xpi, deschideţi Firefox şi trageţi fişierul în fereastra browserului. O să vă apară o fereastră de instalare.

Vedeţi şi pagina oficială uBlock pentru mai multe detalii.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.