Abia au trecut câteva săptămâni de când versiunea Ubuntu 12.04 a fost lansată în Aprilie. Poate unii nici nu s-au acomodat cu noua versiunea că deja avem o alta disponibilă pentru download. În lumea linux-ului totul este într-o continuă dezvoltare, asă că, Ubuntu 12.10 Alpha 1 este disponibil pentru download.

Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal este pregătit să apară în versiunea finală abia în luna Octombrie a acestui an, dar îl puteţi descărca acum în versiunea alpha pentru a încerca funcţiile noi pe care le oferă. Să nu vă aşteptaţi să vedeţi schimbări majore, abia au trecut câteva săptămâni de la lansarea versiunii finale 12.04, dar există câteva schimbări notabile. Pentru început, Linux Kernel 3.4 a fost încorporat în versiunea 12.10 alături de suportul pentru câteva plăci video noi.

Browserul Firefox a fost updatat la ultima versiune 13,Thunderbird este inclus pentru controlul emailurilor şi update managerul a suferit o schimbare de imagine. Imaginea pentru versiunea desktop a fost micşorată la 800 MB, numai potrivită pentru un stick USB. Dacă vreţi să aflaţi mai multe descărcaţi Ubuntu 12.10 Alpha 1.

imagine via

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.