Ubuntu 13.04 Raring Ringtail este ultima versiune a celui mai popular sistem de operare Linux. Ubuntu 13.04 este disponibil pentru download și aduce mai multe îmbunătățiri care fac din această versiune una dintre cele mai puternice versiuni de până acum. Avem un Unity Desktop mai performant și mai atrăgător, funcții noi, dar și multe aplicații actualizate.

Câteva dintre schimbările importante :

[ul][li icon=”icon-ok”]Unity Desktop mai rapid[/li][/ul][ul][li icon=”icon-ok”]Social Lens nou[/li][/ul][ul][li icon=”icon-ok”]Meniu Sync nou[/li][/ul][ul][li icon=”icon-ok”]Workspace a fost înlăturat de pe Launcher[/li][/ul][ul][li icon=”icon-ok”]Firefox, LibreOffice, File Manager, .etc au fost actualizate[/li][/ul][ul][li icon=”icon-ok”]Linux Kernel 3.8.8[/li][/ul]

Băieții de la OMGUbuntu au creat un video în care sunt prezentate toate schimbările pe care le aduce Ubuntu 13.04 și cum funcționează acestea. Urmăriți video-ul de mai jos pentru a vedea cum se mișcă noua versiune Ubuntu 13.04.

Mai jos aveți linkurile directe și torentele de descărcare pentru Ubuntu 13.04. Dacă aveți posibilitatea de a descărca folosind torentele, să o faceți pentru că merge mult mai rapid.

[button_2 color=”#0FABE4″ size=”button-large” icon=”icon-download-alt” float=”none” text=”Descarca Ubuntu 13.04 Raring Ringtail” link=”http://releases.ubuntu.com/13.04/”]

PC GARAGE

4 COMENTARII

 1. Din imagini pare prea frumos, dar cand ajungi la instalare si bagi seama ca nu ai drivere ptr vide/sunet/webcam/etc … ‘ti cam piere cheful 😉 mai ales daca nu esti obisnuit cu sudo apt-get , repository si alte alea !

  In comparatie cu ce era in urma cu 12-13 ani, partea asta cu “user friendly” a evoluat mult, dar este inca departe de a fi completa … si unii-si pierd rabdarea :), adica sa astepti peste un deceniu ca linux sa fie la un pas de windows si totusi sa realizezi ca mai trebuie inca un deceniu !!!

  Probabil ca Ubuntu va tine trendul cu app-urile din OS-urile “paralele” de pe piata mobile: Android, iOS , adica orice ai vrea sa instalezi, foloseste “piata” locala , nu cauti tu asa, pe net de capu’ tau programe “gratuite” si opensource ca sa le instalezi din Next si OK (mai putin Win8) !!!

  • Eu am avut instalat Raring Ringtail și nu am avut probleme la instalare cu driverele. A mers totul normal. Linux nu va fi niciodată ca și windows-ul, astfel ce rost mai are.

    • Abia de acum încolo Ubuntu încearcă să fie mai user friendly și dezvoltatorii de software să-și îndrepte atenția și către linux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.