M-am cam săturat de iarnă și se pare că și Microsoft. Pentru a întâmpina primăvara cum trebuie și pentru a avea un desktop în ton cu anotimpul am să vă prezint câteva teme noi pentru Windows.

Un semn care vestește primăvara este vederea albinelor care încep să viziteze florile de măr sau narcisele care înfloresc în această perioadă. Prima temă prezintă o colecție de imagini macro realizate de fotograful Mayur Kotlikar care vă introduc în lumea frumoasă și colorată a acestor mici făpturi.

[box type=”notice” title=”Info” message=”Pentru a descărca temele, click pe imagine !”]

Bees theme

Insectele si florile de toate culorile sunt subiectul temei Garden Glimpses care prezintă imagini surprins de un fotograf tânăr, Rangan Das.

Garden Glimpses theme

Următoarea temă are ca subiect micile detalii pe care le oferă natura, care de altfel ar trece neobservate: fructe de padure strălucind în soarele de dupa amiază și mici cristale de gheață care atârnă pe o pânză de păianejen.

Large and Small theme

Dolphins este o temă care prezintă delfinii în toată splendoarea lor, jucăuși, plini de energie, sărind și înotând. Tema conține și sunete specifice cum ar fi sunetul valurilor, pescărușilor sau stropilor de apă.

Dolphins theme

Ultima temă prezintă ținuturile aride pline de nisip și piatră. Această temă pentru Windows 8 și Windows RT conține imagini cu peisaje din deșert din toată lumea și a fost creată să funcționeze și pe două monitoare.Deserts panoramic theme[divider]

Dacă folosiți o versiune de Windows care nu folosește teme, dar vă plac imginile din temele prezentate și vreți să le folosiți intrați în aceată galerie și veți putea descărca orice imagine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.