Microsoft se pregăteşte să lanseze un update pentru proaspătul Windows 8.1 şi data de lansare ar putea fi 11 Martie. Windows 8.1 Update 1 se pare că va fi numele acestei actualizări, potrivit unei surse apropiate ZDnet.

Acest update nu va aduce foarte schimbări, multe dintre ele fiind pe partea de optimizare a acestuia. Totuşi, există câteva indicii că în acest update va exista posibilitatea de a fixa o aplicaţie de tip Metro pe taskbar-ul de pe desktop.

Windows 8.1 Update 1

O altă schimbare care ar putea apărea este butonul Close pentru aplicaţiile Metro, asta pentru ai ajuta pe utilizatorii care folosesc mult un mouse şi o tastatură.

Nu se cunoaşte dacă acest update va readuce butonul clasic de Start, dar cel mai probabil acesta nu îşi va face apariţia decât într-un update major în viitor.

Windows 8.1 Update 1 va apărea ca o actualizare gratuită prin Windows Update.

PC GARAGE
Articolul precedentFacebook anunta introducerea “Trending”
Articolul următorAllview lanseaza P6 Quad Plus
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

2 COMENTARII

  1. Buna! Nu stiu daca e bine ca postez aici, dar am o problema la care nu gasesc rezolvare.. Mi-am cumparat un laptop asus cu win8 preinstalat. A aparut actualizarea gratuita la win8.1 si am actualizat. Totul e in regula, cu exceptia Yahoo Messenger care nu porneste. Dupa ce instalez messenger si il pornesc, se deschide, introduc id si parola, intru, iar la cateva secunde se inchide si nu il mai pot deschide. Dau click pe el si nu se deschide. Am revenit la win8 unde merge. Ce pot sa ii fac?

    • Buna. Am verificat acum compatibilitatea Yahoo Messenger cu Windows 8.1 și văd că versiunea 9 sau mai nouă de Messenger e compatibilă cu sistemul de operare, deci ar trebui să funcționeze normal. Dacă totuși nu merge ar trebui să încerci următorul lucru. Înainte de instalarea programului faci click dreapta pe installer, te duci la tabul Compatibility și selectezi “Run this program in compatibility …” și din căsuța aceea selectezi Windows 7. Apply și Ok. Încerci din nou să instalezi programul și ar trebui să funcționeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.