Au fost câteva zile foarte ocupate pentru cei de la Microsoft organizând tot felul de întâlniri unde au făcut diferite dezvăluiri care ne privesc pe noi în privinţa noului sistem de operare Windows 8.

Our aim with ‘Windows 8’ is to make the user experience a natural extension of the device, from the time you turn on your PC through how you interact with the applications you know and love,” Angiulo said. “This represents a fundamental shift in Windows design that we haven’t attempted since the days of Windows 95, presenting huge opportunities for our hardware partners to innovate with new PC designs. ”

Declaraţia de mai sus aparţine lui Mike Angiulo care a prezentat astăzi noile caracteristici ale noului sistem de operare pentru ca dezvoltatorii de hardware să îşi modifice sau să creeze noi device-uri care să se plieze pe noul sistem de operare.

Din declaraţia de mai sus, observăm cum descrie acest nou produs, ca fiind cea mai mare schimabare de design de la Windows 95 încoace.Nu o să fie un simplu urmaş al celorlalte sisteme cu câteva modificări de optimizare şi noi îmbunatăţiri.

Vă las să urmăriţi un video în care a fost prezentat noul Windows 8 :

[youtube p92QfWOw88I]

PC GARAGE

3 COMENTARII

  1. Eu personal nu il folosesc, dar am cativa amici care sunt foarte entuziasmati in legatura cu Windows 8. Reprezinta un progres, asta e clar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.