Home Windows Windows 9 va fi dezvaluit pe 30 Septembrie

Windows 9 va fi dezvaluit pe 30 Septembrie

0
Windows 9 va fi dezvaluit pe 30 Septembrie

Următorul sistem de operare de la Microsoft, Windows 9, ar putea fi prezentat la sfârșitul acestei luni. Microsoft este pregătită să țină o conferință de presă în 30 Septembrie unde se presupune că noua versiune de Windows va fi prezentată.

Windows Threshold, numele de cod sub care este cunoscută această nouă variantă, ar putea fi prezentată ca o versiune “preview” pentru dezvoltatori. Această nouă versiune va aduce câteva schimbări printre care și butonul de Start, mult criticat in Windows 8/8.1. De asemenea va dispărea și bara Charm și s-ar putea ca Windows 9 să o aducă și pe asistenta virtuală Cortana. Aplicațiile Metro vor suferi și ele modificări astfel încât să ruleze și în modul desktop, fară a fi nevoie să se facă schimbul între cele două spații de lucru.

Toate aceste modificări vor face ca Windows 9 să fie mai potrivit pentru utilizatorii de mouse și tastatură.

Data de lansare propriu zisă a sistemului de operare Windows 9 este încă departe, acum vom avea parte doar de o prezentare a ceea ce vom avea în noua versiune. Oricum ar fi, sunt vești bune pentru mulți dintre noi și mai multe vom afla la sfârșitul acestei luni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.