Veste bună pentru bloggeri. WordPress 3.5 a fost lansat oficial ieri și poate fi descărcat pe pe pagina oficială. WordPress 3.5 a fost botezat Elvin după toboșarul Elvin Jones.

WordPress 3.5

Sunteți curioși ce aduce nou acest update ? Ei bine, WordPress 3.5 aduce o schimbare majoră la partea Media care a fost regândită total. Veți vedea cât de ușor este acum să urcați o imagine sau să creați o galerie. Veți avea o experiență nouă cu noua librărie media.

Media

O nouă temă default numită Twenty Twelve apare în galeria teme. Este o temă nou nouță cu design responsive și folosește fontul “Open Sans”. Veți fi surprinși câte opțiuni are si ce bine arată.

Twenty Twelve

Puteți urmări și un video în care sunt prezentate noutățile pe care le aduce WordPress 3.5. Dacă nu ați făcut update până acum, vă sfătuiesc să o faceți.

PC GARAGE

7 COMENTARII

  1. Odata cu noul update ai facut si tu schimbari la site? Arata mai bine ca niciodata!
    Eu mai astept, in primul rand vreau sa apara versiunea tradusa in romana.

  2. Imi place claritatea (noul mod Retina). Am instalat inca de aseara noua versiunea 3.5 si imi place ca simplifica treaba la galeriile de imagini. WordPress-ul este o platforma extraordinara care pur si simplu a revolutionat totul. Parere personala: WordPress is the best CMS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.