Youtube va lansa pe 23 Februarie o aplicație destinată copiilor numită Youtube Kids. Aplicația o să fie populată cu conținut apropiat de vâsta copiilor. Vor fi clipuri cu jocuri, clipuri educaționale, muzică și show-uri urmărite în general de copii. La data lansării ei, aplicația va fi disponibilă doar pe Android.

Youtube Kids

Interfața aplicației va fi foarte simplă și va conține câteva icoane pentru categoriile de filmulețe, dar și câteva imagini mari reprezentând show-urile cele mai urmărite de copii. Părinții vor putea seta un timp de vizionare, iar când acesta se termină e nevoie de o parolă pentru a continua. Youtube Kids este creată în așa fel încât copii pot căuta anumite filmulețe prin comenzi vocale, iar dacă din greșeală caută cuvinte nepotrivite (de ex. “sex”), aplicația va afișa un mesaj “încearcă altceva”.

O să fie interesant de urmărit cum această aplicație va prinde la publicul junior.

sursa/foto

PC GARAGE

2 COMENTARII

  1. Eu cand eram copil parintii mi-au dat o carte in mana sa citesc. Nu pot decide daca este util sau inutil, dar asa copii o sa petreaca mai mult timp in fata calculatorului si laptopului. O sa fie profitabil pentru firmele de ochelari.

    • E și ăsta un punct de vedere. O să petreacă mai mult timp, dar o să fie cu folos pentru că au acces la multe video-uri educative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.