Prima știre care am citit-o astăzi a fost despre Youtube și despre designul nou pe care l-a primit. Designul gândit de Youtube a fost creat pentru a veni în ajutorul utilizatorilor și le ușurează modul de abonare și vizualizarea canalelor pe site. Odată cu acest efort, Youtube a extins și functia Guide, care acum acoperă mai multe device-uri.

Prin abonarea la diverse canale, Youtube s-a axat pe ajutarea utilizatorilor pentru a descoperi video-uri noi. Deși funcția Guide a fost lansată de mai multi ani, abia anul trecut a fost adăugată pe prima pagină, astfel abonarea la canalae a fost mai ușoară.

Probabil ați observat că după ce v-ați abonat la un canal, Guide vă arată video-uri asemănătoare cu cele vizionate. Acum, funcția Guide vă urmărește pe toate dispozitivele voastre, incluzând pe cele cu Android, iPhone, iPad, Playstation 3 și altele, plus de asta nu trebuie să mai țineți minte pe ce canal ați văzut un video care v-a plăcut.

Youtube

Designul nou pe care Youtube îl afișează de astăzi este unul simplu și curat, creat pentru ca utilizatorul să se poată abona mai ușor la canalele pe care dorește. Interfața a suferit o schimbare majoră, față de ce știam în trecut și împrumută elemente vizuale de la cunoscutele aplicații Google.

Această schimbare nu a fost primită prea bine de utilizatori si mulți și-au exprimat deja frustrarea pe rețelele sociale. Ce părere aveți despre noua interfață pe care o afisează Youtube ?

PC GARAGE

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.